L

Després d'unes quantes (moltes) pràctiques, per fi m'examino de la pràctica de cotxe. Ho havia de fer d'aquí dos dimecres, però per una sèrie de giravoltes de la vida i una trucada in extremis del profe, finalment ho faré el proper dimecres. No he tingut cap inconvenient en que sigui així.

Fins no fa gaire pensava que quan passés aprovaria gràcies a un equilibri entre la meva habilitat i la sort. Ara penso que ho puc passar perfectament gràcies a la meva habilitat (condueixo mooolt tranquil i els aparcaments em surten molt rebé). Naturalment sóc conscient que hi ha un Mr. Murphy que condiciona la nostra existència. Però en fi… ja us explicaré què tal. Espero no haver-me d'empassar totes aquestes paraules, però he cregut convenient de tenir aquest esperit de cara a l'examen.

Siau!

[@more@]

Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

9 comentaris a l'entrada: L

 1. wink diu:

  Hola! he vist el teu article i volia desitjar-te bona sort! m’has recordat quan em vaig treure el carnet de cotxe, disfruta l’examen són moments on et concentres i tan sols et fixes amb la conducció, és genil si ho disfrutes i a més aprobes, deixa els nervis i segueix conduint tranquil com tu dius! Salut!

 2. wink diu:

  Molta sort a l’examen, no sé si et sortiran duplicats els comentaris, centra’t entu en la conducció t’ho passaràs pipa i a més aprobaras, això si, continua conduïnt tranquil i confia en tu!

 3. wink diu:

  Molta sort a l’examen, no sé si et sortiran duplicats els comentaris, centra’t entu en la conducció t’ho passaràs pipa i a més aprobaras, això si, continua conduïnt tranquil i confia en tu!

 4. Farlopa diu:

  Ei Fardatxooo molta moltissimmaaaa sort !!!!! I no pensis amb res, tu tranquil i aprovaràs, però no vagis molt confiat que els examinadors son una mica cabroncetes 😉 Ànims !!!!! M’alegro que hagis tornat a escriure un post !!!

 5. Farlopa diu:

  Que com ha anat el tema, ja tenim carnet de cotxe???? Jo me’n venc un de cotxe si t’interessa ara no se si li quedaria molt be la L de Lobato !!! jajajaja

 6. Farlopa diu:

  Eiiiii quina mala sort, però tu tranquil que a mi em van catejar 3 vegades però conduia de puta mare, era un incomprès. D’això del cotxe ja t’enviare un mail 😉 Dilluns que ara haig de marxar pitant… visca els divendres !!!!!

 7. Molta sort, company!! ja tocava! (quina ràbia que fa que et diguin això, a sobre jo encara no el tinc..) 😉

 8. Pd40 diu:

  Molta sort pel proper dia, segur que et va bé!

 9. Cristina diu:

  Ei, què va passar amb el carnet? Suposo que a aquestes alçades ja el tens. Diga´ns quelcom. Una abraçada!

Els comentaris estan tancats.