Diumenge al despatx (un altre)

Comença a ser una tònica habitual en mi l'haver de treballar els caps de setmana. De vegades ho faig des de casa i de vegades vinc al despatx, com ara. A banda de la putada d'haver de venir a treballar enlloc d'estar fent qualsevol altra cosa, hi ha coses bones. Una d'elles és que estic jo sol (de vegades) i la mar de tranquil, el telèfon no sona (cosa que s'agraeix profundament), puc encendre un cigarro mentre treballo i em prenc el cafetó sense por que algun currante em foti una denúncia, i puc escoltar cançons com aquesta a tota llet sense que ningú em demani que baixi el volum…

Almenys hem de buscar els aspectes positius, no?

[@more@]

Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 comentaris a l'entrada: Diumenge al despatx (un altre)

  1. Ànims, fardatxo, que no estàs sol!

    (tot i que jo he pogut treballar des de casa!)

  2. Des d’aquí el meu suport moral! 🙂

  3. Pd40 diu:

    Espero que ja hagis plegat del curro, i que hagi estat productiu. Els caps de setmana són per descansar, que si no desconnectes després es paga. Una abraçada!!

Els comentaris estan tancats.