Torna l’activitat trunyil

Alguns de vosaltres ja sabeu que tinc una empresa, una empreseta petita en la que hi treballem amb molta il·lusió.

Fa un any i poc que ens vàrem mudar de local, i tot i que moltes coses han anat millor (ens ha permès créixer) d'altres han estat un autèntic conyàs. Una d'aquestes coses és la gent amb qui compartim local, típics empresaris taurons àvids de diners, xavacans i maleducats amb qui miro de tenir el mínim de tracte possible. Una altra de les pegues és certa tuberia que passa per sobre dels nostres caps.

Si cliqueu aquí podreu llegir part de la història.

Bé, quan tot semblava que tot s'havia resolt, resulta que no s'havia resolt. Quan diluvia a la veïna del primer pis li surt l'aigua en plan geyser per la tassa de l'inodor. Després de la visita de diversos paletes i de donar moltes opinions, fins i tot opinions imbècils de paleta amateur del president de l'escala, s'ha quedat en que ens han de venir a fer una "cata".

La "cata" consisteix a fer tres forats al sostre per estudiar el recorregut de la tuberia, que baixa des del terrat, té un recorregut horitzontal d'uns quatre metres per sobre dels nostres caps, i acaba baixant per una falsa columna que hi tinc al costat (hauré de tornar a treure el pòster de l'11 de Setembre i i una felicitació de nadal que ens van enviar i que m'encanta).

El tema per si sol ja puteja, però puteja encara més veient la quantitat exagerada de feina que tinc, …que tenim, vaja. Els tres foradets de les pilotes implica moure tres taules (o workstations, que queda més cool) i que tres persones (jo entre elles) deixin de treballar durant un matí.

Com que per llei estem obligats a acceptar tot aquest merder amb cara d'idiota, vaig mirar que tot això es fes un dissabte al matí. Aquest proper dissabte per ser més exactes.

I si no acaben dissabte em cagaré en l'altíssim, perquè aquest dilluns tenim la visita d'un client important.

A continuació un video de l'Informal que guarda certa similitud amb aquesta història. Pot semblar una rucada, però aquestes coses pasen.

En fin pedring, almenys sempre miro d'acabar la jornada amb un somriure.

Salut!

 

 

 

[@more@]

Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

8 comentaris a l'entrada: Torna l’activitat trunyil

 1. Si no acaben dissabte, et poses el vestit de pubilla i comences a repartir.

 2. erakkia diu:

  Que bo que era l’informal ( o jo que era més petita i ho recordo tot millor que també pot ser) I a veure quan s’acaben els trunyos voladors…que sembla com la Sagrada Familia…

 3. erakkia diu:

  Que bo que era l’informal ( o jo que era més petita i ho recordo tot millor que també pot ser) I a veure quan s’acaben els trunyos voladors…que sembla com la Sagrada Familia…

 4. Pd40 diu:

  Buf, a vegades sembla que les desgràcies s’acumulen. No voldria ser pajarracu, però la meva experiència amb els paletes… jo no comptaria que dissabte t’ho deixin tot arreglat. A més pensa que abans de pintar s’ha d’assecar tot. Ànims i paciència!!

 5. Encara dura aquesta gotera tio!! però si em sembla que vaig llegir un post fa 8 mesos on la posaves a parir!! doncs sí que és un bon trunyo, sí! ànims!

 6. fqchjqamsb diu:

  paxil cr and xanax

 7. divfgwybdq diu:

  blonde naked coeds

 8. iosuggkezw diu:

  free internet fuck video

Els comentaris estan tancats.