Blocaire Invisible! Felicitats Tondo Rotondo!

Hola Tondo Rotondo, sóc el teu blocaire invisible (uuuuuuh)!

Fa uns dies vaig entrar a saludar-te al teu bloc, i no per deixar-te cap pista, sino per anunciar-te que tens una missió sagrada: evitar que els reis d'orient agafin un encostipat com una casa de pagès.

La veritat és que fins el moment d'engegar-se el tema del blocaire invisible no havia entrat mai al teu bloc com, de fet, no he entrat a tants d'altres. Tampoc no podia començar a deixar-te comentaris a tort i a dret, hagués cantat massa. En fi, d'ara endavant espero venir a visitar-te molt més sovint 😉

He fet això per a tu. Una postaleta nadalenca. Una fotesa, ho sé, però és el millor que se m'ha acudit. Si t'he de dir la veritat, no m'agrada gens la iconografia nadalenca (pares noels, nadales, anuncis del Corte Inglés i pestes vàries). Així que he volgut fer una clucada d'ulls a la nostra història (ja veuràs perquè).

No m'enrotllo més nanu. Clica aquí per veure i participar de la postaleta:
 

Una abraçada! Molt bones festes i molt bon any 2007 per a tu i per a tothom!!!

Salut!

🙂

[@more@]Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Blocaire Invisible! Felicitats Tondo Rotondo!

 1. Farlopa diu:

  Ei Fardatxo, em trec al barret m’agenollo i t’aplaudeixo fermament que guapo la presentació aquesta de la postal, de veritat ja pot estar content el teu blocaire invisible tant com els altres, molt guapo el comentari del rei negre jajajaja Passis unes molt bones festes !!!!

 2. Farlopa diu:

  Ei Fardatxo, em trec al barret m’agenollo i t’aplaudeixo fermament que guapo la presentació aquesta de la postal, de veritat ja pot estar content el teu blocaire invisible tant com els altres, molt guapo el comentari del rei negre jajajaja Passis unes molt bones festes !!!!

 3. Alepsi diu:

  Que chulo Fardatxo!!!!! Però que chulo!!!!!!!!! Ostres, ostres! M’has deixat amb la boca ben oberta!!!! Quin nivellàs de regal, mare meva!!!! Sí senyor!!!!!!!!!

  Passa Molt bones festes, Fardatxo!!!!

 4. Estic astorat!

  Flipant!

  Jo, gran amic dels reis mags de l’orient vaig rebre un missatge xifrat que m’encomanava vetllar per la seva salut i no reeixia esbrinar com fer-ho! Finalment he pogut gràcies al curro del meu desconegut amic invisible… que ben aviat prometo anar coneixent, doncs el bloc te molt bona pinta!

  Moltes gràcies fardatxo, és un regal de categoria i estic molt content!

  Has posat el llistó molt alt!

  Fins aviat i molt bo solstici d’estiu, molt bon nadal i any, Fardatxo!

 5. Estic astorat!

  Flipant!

  Jo, gran amic dels reis mags de l’orient vaig rebre un missatge xifrat que m’encomanava vetllar per la seva salut i no reeixia esbrinar com fer-ho! Finalment he pogut gràcies al curro del meu desconegut amic invisible… que ben aviat prometo anar coneixent, doncs el bloc te molt bona pinta!

  Moltes gràcies fardatxo, és un regal de categoria i estic molt content!

  Has posat el llistó molt alt!

  Fins aviat i molt bo solstici d’estiu, molt bon nadal i any, Fardatxo!

 6. Homebala diu:

  sí que en téns… (perdona el retràs, però n’hi ha que treballem fins tard…)

 7. Pd40 diu:

  Acabo de veure la postal, molt original!! Bones festes també, fardatxo 🙂

 8. Cristina diu:

  Hola!

  M´he traslladat a http://sodepau.blogspot.com

  Petons i feliç any nou!

 9. Ei tio! que t’ha quedat molt bé! molt original! Bones festes i molt bon any a tu també, Fardatxo!

 10. wqlbbpypzl diu:

  interracial gay hardcore fucking

Els comentaris estan tancats.