Actimel

Hi ha un anunci que em fa especial ràbia per sobre d'altres: els anucis d'Actimel. Un iogurt lletós poblat de milers, no, milions d'L Casei Inmunitas que ens protegeixen de tot allò que posa a prova les nostres defenses.

No entraré a comentar si està bó o si realment funciona. El que em fan ràbia són els anuncis d'Actimel, que podem trobar en diferents versions.

 • La primera versió, la infantil, un autèntic xantatge als pares. Podriem resumir-los com: "dona actimel als teus fills si no vols que se'ls endugui una plaga bíblica". Durant tot l'any el necessiten: a l'hivern pq fa fred i s'encostipen quan surten de natació, i a l'estiu pq les seves defenses baixen per la sobreactivitat. Coi, doncs quina merda de defenses que tenim els èssers humans.
 • La segona versió, i la més rabiosa per mi (en aquesta versió incloc alguns anuncis d'aspirina que he anat veient): gent guapa, executius agressius i gent de negocis hiperactiva i adicta al treball que, davant el toc d'alerta del nostre cos i les defenses, ens hem d'atiborrar d'actimel per produïr més i aguantar més el ritme diari, enlloc de fer el més fàcil i saludable: baixar el ritme i descansar.

Abans he inclòs anuncis d'aspirina, si, aquell que tenia com a slogan: "jo decidiré quan he de parar, no un ditxós mal de cap".

Serà pq estic un una etapa laboral en la qual la feina m'està soterrant viu, i em fot una ràbia terrible que m'anunciïn productes que m'ajudin a treballar més, a produïr més, fins que em rebenti el cervell, les parpelles m'arribin al terra, o algo així.

[@more@]

Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Actimel

 1. hyDe diu:

  Home podria ser pitjor xD Recordes l’anunci del bold? XD

 2. DooMMasteR diu:

  A mi particularment em fa rabia l’anunci del frenadol. Aquest que es veu una pobra administrativa morint-se amb el refredat i que es pren una dosis i comença a treballar a tota maquina amb l’ordinador… Sembla que no ens poguem possar malalts, coi!

 3. Laprí diu:

  El elecaseimunitas aquest és una bestiesa, abans no existia i tot anava igual, però ara la gent és molt pija i clar, ha de prendre aquestes coses perquè sinó ho fas ja sembles l’extrany… parides tot plegat.

 4. adagio diu:

  osti el Equipo Actimel! bua si ho torno a veure poden rodar caps i sang per les parets! xD

 5. Pd40 diu:

  El pitjor són els de Marina d’Or AARGGGGHH! no puc amb ells, estic per trucar a la CIA i dir que hi viuen talibans, a veure si li foten un parell de míssils!! Ho sento, Fardatxo, fer servir el teu bloc per això 😛

Els comentaris estan tancats.