Em tornen pasta!!!

Doncs al final les meves sospites eren certes …Hisenda em torna pasta!!!

La friolera de 288,64 eurus!!!

Estic tan content que el meu Spiderman en miniatura, en contagiar-se de la meva alegria, s’ha posat a ballar compulsivament el seu spiderdance

Spiderdance

[@more@]

Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

21 comentaris a l'entrada: Em tornen pasta!!!

 1. karbeis diu:

  No tant content, amic Fardatxo, que aquesta “pasta” que et tornen te l’havien pres abans!
  I no només no et tornen tot el que t’han pres: és que a més a més ho fan sense interessos!

  P.D.: Res, tu, felicitats i ara a gastar-te’ls!

 2. Quina sort fardatxo… jo espero el cop de pala el 30 de juny amb les dents apretades i l’esquena en tensió… potser hauria de fer com el teu petit spiderman i posar-me a ballar! (per cert, em peto de riure amb els seus moviments sensuals, juajuajua….)

 3. Cristina diu:

  Ostres tu, FELICITATS. Jo també espero el cop de pala. Espero que no em donguin al clatell. Estic apurant fins l´últim dia per pagar.

 4. Aixo de la renda es una tonteria. Aqui a Irlanda cada mes et treuen el que t’han de treure i no cal que facis la declaracio de la renda ni que contractis funcionaris per a que facin tota la paperassa.

 5. gudulina diu:

  $_$ Doncs ara a estalviar o a gastar-los amb el q necessitis :). Per cert, veure al spiderman una mica sarassa, adéu al mite 😛

 6. Fardatxo no cal que et digui que estic molt contenta per tu… Per cert, aquest Spiderman no me’l post enviar a tamany natural a casa… és que amb aquests moviments… aix!

 7. erakkia diu:

  per cops de pelvis, l’elvis :P, que no m’estranya que les fans es posessin d’aquella manera.

  I m’en alegro i a disfrutar-los, ni que sigui mirant lo macos que estan en la llibreta!

 8. AlImbUrg diu:

  Bambolé!! casi 300€, sempre t’alegren una mica!
  Si de cas posa’t en contacte amb la piccolina, que és el que ella havia de pagar..jejeje que t’ho posi directament a la teva compta!!
  Tarambana, él fardatxo no s’ha atrevit a dir.t’ho encara veig, però en realitat l’spiderman és ell disfressat aquest últim carnestoltes, a partir d’aquí jo ja ho deixo que us entengueu vosaltres…jejeje

 9. El cop de pala serà fort, això li dic del cert! per superar-lo necessitaria tres o quatres Spidermans d’aquests!!!

 10. piccolina diu:

  o si vols ho fem al ravés!!! va… pagam-ho!!!! plissss…. jo si vols et convido a fer un peta i un kurhi al terrat!!! és un bon tracte, no!? aixi ni tu has de pensar que fer de cop amb aquests diners ni jo haig de capficar-me d’on treure 300 euros. va… pagam’ho!!!!

 11. piccolina diu:

  fardatxo, crec que ha arribat el moment de comprar-te el i-pod nano de 4 gb que tan desitges!!! endevant!!!!

 12. felicitats!!! Jo, amb el meu sou, ni tan sols estic obligada a fer la declaració

 13. conopium diu:

  Segur que te tornen la pasta perquè vas marcar la casella de l’esglèsia i tens influència amb Rouco-Varela!!!
  Bueno, jo també espero que me tornin alguna cosa semblant. Així que entre tots podem quedar i fer un soparillo o unes birres!!!

 14. iuki diu:

  Bon dia…!!!!! 😀

 15. Fas ràbia, fas molta ràbia. Així vols fer el país gran???? Espero que no ens anuncies en un post que te’ls han tornat, perquè això ja no ho suportaria.

Els comentaris estan tancats.