Tortuga mexicana

Doncs apa, me’n vaig de minivacances. Com estaré uns dies sense llegir-vos ni publicar res us deixo en companyia de la meva tortuga mexicana. És la cosa amb dos ulls que passa més hores al meu costat. Suposo que és que es mereix una vida desordenada com la meva.

No li doneu de menjar porqueries.

DSC01023[@more@]

Quant a fardatxo

He vist coses que vosaltres no creuríeu. He travessat, a la glacera d\'Argentiére, esquerdes que engolirien sencer el pavelló central de La Fe. He vist cremar el firmament i a l\'aurora boreal brillar en la foscor, prop de la porta de Tannhauser. Tots aquests moments es perdran en el temps com llàgrimes en la pluja.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

11 comentaris a l'entrada: Tortuga mexicana

 1. piccolina diu:

  saps que m’ha agradat de la foto… a part de la tortugueta que es molt mona!!! Veure que tens un mac com jo!! visca!

 2. A veure, veient la tortuga crec que tampoc ets ningu per dir-nos que no li donem porqueries. Te pinta de menjar coses adulterades i alhora caducades.

 3. Vaig anar a preguntar què menjaven les tortugues i em van dir que herba.. un amic hippie em va er el favor de donar-me’n una de molt cara, li he amanit i se la crospit.. Ara mou el cap de costat a costat tota sola, sense que ningú la toqui, permanentment. No sé.. demà potser li bulliré..

 4. Però si està molt primeta…. Pobrissona! No et preocupis que nosaltres la cuidem! Disfruta de les vacances! Això, si, si quan tornes la veus estranya,no ens culpis! Tu has decidit deixar-la en les nostres mans! 😉

 5. piccolina diu:

  uooo… fa tres dies que has marxat i la tortuga no para de plorar!!! et troba a faltar!! Nosaltres vinga donar-li menjar… doritos, herbetes, porqueries, menjar caducat d’irlanda… però ella no vol res, només plora i crida “papà, papà…” no li fagis mai més això.

 6. Pero el cap aixafat aquest que te ja es de neixement o li va caure un llibre a sobre?

 7. No dissimulis Sir William, va ser tu! Que et va caure! Que et vam veure! 😉

 8. Va ser la srta Tarambana que li va fotre un cop de martell quan estava en plena euforia pel Lambrusco!

 9. hkmgsosnyg diu:

  vanilla transsexual pics

 10. gpqytqnepb diu:

  erotic pokemon anamie porn

Els comentaris estan tancats.